«Діаменю» рецепт “Крем з авокадо” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,1 ХО
160 ккал
Інгредієнти
– 1 авокадо
– 2 ст. лимонного соку
– 2 ч. л. лимонної цедри
– 100 г м’яти
– 2 ст. шпинату
– порошок стевії – на смак
– 1/4 ст. води
Покрокове приготування крему з авокадо
Крок 1
Очищаю авокадо, дістаю кісточку та нарізаю дрібними кубиками. Натираю на тертці цедру лимона, з самого лимона вичавлюю сік. М’яту та шпинат рву руками. Зелень краще брати свіжу.
Крок 2
Усе інгредієнти поміщаю в блендер та подрібнюю. Доводжу суміш до консистенції сметани.
Така паста добре поєднується з фруктами (яблуками, грушею, сливою), але може бути самостійною стравою.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!