Перейти до вмісту
Головна » Куряча печінка з капустою

Куряча печінка з капустою

    Куряча печінка з капустою

    «Діаменю» рецепт “Куряча печінка з капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    185 ккал

    Інгредієнти

    – 500 г курячої печінки
    – 100 г цвітної капусти
    – 100 г броколі та моркви
    – 1 цибулина
    – 2-3 зубчики часнику
    – сіль
    – 2 ст. рослинної олії

    Покрокове приготування курячої печінки

    Крок 1

    Капусту мою і розбираю на суцвіття. Всі овочі опускаю в киплячу воду, проварюю близько 3-х хвилин, обсушую

    Крок 2

    Цибулю нарізаю півкільцями, часник очищаю і подрібнюю ножем. Цибулю і часник пасерую на олії. Додаю до сковороди печінку, обсмажую все на олії.

    Крок 3

    Викладаю відварену капусту та інші овочі, солю, додаю прянощі та тушу страву до готовності. Перед подачею
    на стіл посипаю рубаною зеленню до смаку

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Куряча печінка з капустою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *