Перейти до вмісту
Головна » Курячі ніжки з гарбузом

Курячі ніжки з гарбузом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Курячі ніжки з гарбузом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 8 ПОРЦІЙ
    ❯ 500 г м’якоті гарбуза
    ❯ 8 курячих ніжок
    ❯ 250 мл курячого бульйону
    ❯ 8 зубків часнику
    ❯ 4 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 ст. л. меду + 1 ч. л.
    ❯ 2 ст. л. соєвого соусу
    ❯ 1 гілочка розмарину
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування курячіх ніжок

    Крок 1

    Духовку нагріти до 200 °. Курячі ніжки злегка посолити, викласти у форму для запікання, влити 100 мл води та запікати, поки не випарується вся рідина. Температуру зменшити до 180 °, викласти до ніжок очищені зубки часнику. Збризкати ніжки та часник 1 ст. л. олії, ніжки змастити сумішшю рідкого меду та соєвого соусу та запікати 15 хв.

    Крок 2

    Листя розмарину обірвати та дрібно порубати. Гарбуз нарізати кубиками, злегка обсмажити у сковороді на 3 ст. л. олії та перекласти до ніжок. Присипати гарбуз розмарином, посолити, поперчити та влити бульйон.

    Крок 3

    Курячі ніжки з гарбузом та часником запікати 20-25 хв. За 5 хв до кінця приготування змастити ніжки 1 ч. л. меду із 1 ст. л. олії для утворення скоринки.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Курячі ніжки з гарбузом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *