Перейти до вмісту
Головна » Омлет в оболонці

Омлет в оболонці

    Омлет в оболонці

    «Діаменю» рецепт “Омлет в оболонці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    110 ккал

    Інгредієнти

    – 150 г шинки
    – 2 яйця
    – 1 ст. молока
    – сіль, перець – на смак

    Покрокове приготування омлету в оболонці

    Крок 1

    Наливаю воду у велику каструлю. Доводжу до кипіння. В окремій мисці перемішую яйця до однорідної консистенції виделкою, солю, перчу. Вливаю молоко. Ретельно перемішую.

    Крок 2

    Додаю дрібно нарізану шинку, перемішую. Поміщаю яєчну масу в спеціальний поліетиленовий пакет або рукав для запікання. Зверху пакет проколюю в кількох місцях. Обережно поміщаю пакет у киплячу воду повністю.

    Крок 3

    Варю 15 хвилин. Дістаю з каструлі, даю охолонути, знімаю пакет і перекладаю на тарілку. Розрізаю на порції та подаю, посипавши зеленню

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Омлет в оболонці. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *