Перейти до вмісту
Головна » Рисовий пиріг з апельсиновою карамеллю

Рисовий пиріг з апельсиновою карамеллю

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Рисовий пиріг з апельсиновою карамеллю” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    ❯ 125 г круглозерного рису
    ❯ 1 л молока
    ❯ 80 г цукру
    ❯ 2 палички кориці
    ❯ 2 яйця
    Для карамелі:
    ❯ 120 г цукру
    ❯ сік 1 апельсину
    ❯ вода

    Покроковий процес приготування рисового пирігу

    Крок 1

    У каструлі з товстим дном молоко з’єднати з цукром, додати корицю та довести до кипіння. Всипати в кипляче молоко рис та варити 30 хв. повільному вогні. Корицю видалити.

    Крок 2

    Для карамелі в окремому посуді цукор з’єднати з апельсиновим соком, додати ок. 100 мл води та варити до отримання світлої карамелі. Готову карамель перелити у форму для випікання.

    Крок 3

    Духовку нагріти до 180 °. На нижній рівень встановити глибоке деко, до половини наповнене гарячою водою.

    Крок 4

    Яйця розбовтати в окремому посуді та влити у каструлю з рисом. Масу перемішати, викласти у форму з карамеллю та розрівняти. Форму встановити на деко з гарячою водою та випікати пиріг 30 хв..

    Крок 5

    Готовому пирога дати охолонути у формі та перевернути на блюдо сервіровки. Подати, прикрасивши по бажанню скибочками апельсина.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рисовий пиріг з апельсиновою карамеллю. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *