«Діаменю» рецепт “Салат з кульбаб” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
38 ккал
Інгредієнти
– 100 г листя кульбаб
– 50 г зеленої цибулі
– по 1 пучку кропу та петрушки
– 1 яйце
– 1 ст. рослинної олії
– 1 ст. яблучного оцту
– сіль, перець – на смак
Покрокове приготування салату з кульбаб
Крок 1
Листя кульбаб мою і витримую в підсоленій воді 30 хвилин. Дістаю, обсушую та подрібнюю ножем. Куряче яйце варю і дрібно нарізаю. Свіжу зелень рублю.
Крок 2
Усі інгредієнти з’єдную, солю, перчу, заправляю рослинною олією та оцтом. Ретельно перемішую та даю салату настоятися протягом години.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!