Перейти до вмісту
Головна » Салат з кульбаб

Салат з кульбаб

    Салат з кульбаб

    «Діаменю» рецепт “Салат з кульбаб” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    38 ккал

    Інгредієнти

    – 100 г листя кульбаб
    – 50 г зеленої цибулі
    – по 1 пучку кропу та петрушки
    – 1 яйце
    – 1 ст. рослинної олії
    – 1 ст. яблучного оцту
    – сіль, перець – на смак

    Покрокове приготування салату з кульбаб

    Крок 1

    Листя кульбаб мою і витримую в підсоленій воді 30 хвилин. Дістаю, обсушую та подрібнюю ножем. Куряче яйце варю і дрібно нарізаю. Свіжу зелень рублю.

    Крок 2

    Усі інгредієнти з’єдную, солю, перчу, заправляю рослинною олією та оцтом. Ретельно перемішую та даю салату настоятися протягом години.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат з кульбаб. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *