Рецепт “Сковорідка з грибами та локшиною” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 20 хвилин
У 1 порції: 550 ккал, 14 г білків,
27 г жирів, 58 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 2 невеликі цибулини
❯ 300 г печериць
❯ 100 г вершкового масла
❯ 50 мл сухого білого вина
❯ 100 мл овочевого або курячого бульйону
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ домашня яєчна локшина
❯ 2 ст. л. нарізаної кільцями зеленої цибулі
❯ 2 яєчні жовтки
Покроковий процес приготування грибів з локшиною
Крок 1
Цибулю очистити та порубати. Печериці протерти вологою тканиною та нарізати пластинами.
Крок 2
На сковороді розтопити вершкове масло та обсмажити рубану цибулю з грибами. Влити вино і бульйон, посолити, поперчити та готувати, поки майже вся рідина не випарується.
Крок 3
Зварити домашню локшину, відкинути на друшляк і промити холодною водою.
Крок 4
Зелену цибулю сполоснути, нарізати кільцями, перемішати з локшиною і викласти у глибоку сковороду. Додати
цибульно-грибну суміш. Жовтки збовтати, влити в сковороду і швидко все обсмажити.
Вироби із тіста з додаванням сирих яєць, що нагадують товсту локшину або дрібні галушки – національна страва
Швабська кухня. В Німеччині їх називають шпєцлє. Там навіть продають спеціальні преси для видавлювання тіста у киплячу воду. Але якщо ви не знайшли нічого придатного у своєму кухонному арсеналі, не біда! Змочіть водою звичайну обробну дошку, викладіть на неї тісто для шпєцлє і, проведення дошки над каструлею з киплячою водою, відокремлюйте ножем і скочуйте у воду тонкі смужки тіста. Шпєцлє з чим тільки не їдять! Особливо смачні вони із сиром. Посипте готове блюдо тертим сиром і поставте ненадовго в нагріту до 180 ° духовку, щоб сир розплавився.