Перейти до вмісту
Головна » Смарагдовий борщ

Смарагдовий борщ

    Смарагдовий борщ

    «Діаменю» рецепт “Смарагдовий борщ” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,7 ХО
    58 ккал

    Інгредієнти

    – 4 курячі стегна (без шкіри)
    – 200 г щавлю
    – 100 г кропиви або снисті
    – 400 г топінамбура
    – по 1 цибулини та моркви
    – 1 лавровий лист
    – 3 зубки часнику
    – перець чорний горошком
    – сіль на смак
    – 1 ст. л. рослинної олії
    – 2 варені яйця
    – 3 л води

    Покрокове приготування смарагдового борщу

    Крок 1

    Курячі стегна мою, знімаю шкіру, заливаю водою. Цибулю та часник очищаю, додаю в бульйон, всипаю перець горошком, солю та варю бульйон до готовності курки.

    Крок 2

    Топінамбур нарізаю кубиками. Моркву натираю на великій тертці та обсмажую на сковороді з олією. Щавель дрібно нарізаю. Молоді верхівки кропиви обдаю окропом та дрібно нарізаю.

    Крок 3

    Бульйон проціджую, додаю топінамбур, варю 15 хвилин. Додаю подрібнене м’ясо, морква та лавровий лист. Варю ще 15 хвилин, додаю щавель та кропиву. За хвилину знімаю з вогню. Кладу в порційні тарілки по 1/2 яйця.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Смарагдовий борщ. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *