Перейти до вмісту
Головна » Сирні гужери

Сирні гужери

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Сирні гужери” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 250 мл молока
    ❯ 100 г вершкового масла
    ❯ 250 г борошна
    ❯ 4 яйця
    ❯ 160 г тертого сиру
    ❯ 1/4 ч. л. меленого мускатного горіха
    ❯ 1 ч. л. дрібнокристалічної солі
    ❯ 1 ч. л. меленого перцю

    Покроковий процес приготування сирних гужерів
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    У киплячому молоці розтопити нарізане кубиками олія, додати сіль, перець, мускатний горіх і всипати в один захід борошно. Не знімаючи каструлю з вогню, інтенсивно перемішувати, поки тісто не почне відставати від дна та стінок посуду.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Каструлю з тестом зняти з вогню, повторно перемішати та дати тесту трохи охолонути (прибл. 5 хв). Вбити по одному яйця, добре перемішуючи після кожного, і порціями підмішати в тісто тертий сир. Приготовлене тісто поставити у холодильник на 15–20 хв. Духовку нагріти до 200 °.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    Підготувати лист і вислати його пергаментом. За допомогою столової ложки відсадити на лист невеликі кульки тіста на відстані один від одного та випікати вироби 12 хв. Духовку відкрити на 1 хв. Зменшити температуру до 180 ° і продовжувати випікати ще 15 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сирні гужери. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *