«Діаменю» рецепт “Томати під сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
127 ккал
Інгредієнти
– 4 томати
– 4 яйця
– 1 цибулина
– 1-2 ст. оливкової олії
– 100 г твердого сиру
– 1 пучок зелені кропу
– сіль на смак
Покрокове приготування томатів під сиром
Крок 1
Стиглі щільні томати мою і нарізаю скибочками. Яйця варю у підсоленій воді близько 8 хвилин після закипання. Охолоджую їх у холодній воді, очищаю і дрібно рубаю. Додаю до салатника.
Крок 2
Цибулю чищу і нарізаю тонкими півкільцями. Поливаю оливковою олією, солю, перемішую. Твердий сир натираю на середній тертці. Викладаю салат на блюдо, посипаю тертим сиром та подрібненим кропом. Можна використовувати будь-яку свіжу зелень до смаку
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!