Перейти до вмісту
Головна » Томати під сиром

Томати під сиром

    Томати під сиром

    «Діаменю» рецепт “Томати під сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    127 ккал

    Інгредієнти

    – 4 томати
    – 4 яйця
    – 1 цибулина
    – 1-2 ст. оливкової олії
    – 100 г твердого сиру
    – 1 пучок зелені кропу
    – сіль на смак

    Покрокове приготування томатів під сиром

    Крок 1

    Стиглі щільні томати мою і нарізаю скибочками. Яйця варю у підсоленій воді близько 8 хвилин після закипання. Охолоджую їх у холодній воді, очищаю і дрібно рубаю. Додаю до салатника.

    Крок 2

    Цибулю чищу і нарізаю тонкими півкільцями. Поливаю оливковою олією, солю, перемішую. Твердий сир натираю на середній тертці. Викладаю салат на блюдо, посипаю тертим сиром та подрібненим кропом. Можна використовувати будь-яку свіжу зелень до смаку

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Томати під сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *