Перейти до вмісту
Головна » Запечена форель із песто

Запечена форель із песто

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Запечена форель із песто” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ:
    ❯ 4 форелі, готові до кулінарної обробки
    ❯ кілька гілочок кропу
    ❯ олія з виноградних кісточок
    ❯ коріандр, насіння фенхелю та гірчиці
    ❯ 1 лимон
    ❯ сіль
    ❯ перець
    Для песто:
    ❯ 4 невеликі цибулини
    ❯ 1 пучок базиліка
    ❯ 100 мл олії з виноградних кісточок
    ❯ жменя колотого льоду

    Покроковий процес приготування форелі із песто

    Крок 1

    На кожній тушці риби збоку черевця зробити надріз та акуратно видалити хребет з кістками. Насіння фенхелю, гірчиці та коріандр обсмажити на сковороді без жиру та стовкти. Лимон нарізати тонкими колами.

    Крок 2

    У черевце кожної риби покласти 3 кружки лимона та 1 гілочку фенхелю, тушки натерти сіллю та перцем, посипати товченим насінням.

    Крок 3

    Духовку нагріти до 200 °. Підготувати лист та нагріти його в гарячій духовці.

    Крок 4

    Рибу викласти на гаряче деко, збризкати маслом та запікати, поки шкірка не стане хрумкою.

    Крок 5

    Для песто цибулю очистити, порубати, обсмажити до прозорості на невеликій кількості олії і дати охолонути.
    Базилік промити, перебрати та обсушити, листочки з гілочок обірвати та подрібнити за допомогою блендера, вливаючи тонкою цівкою залишилося масло. Додати 1/4 ч. л. солі, трохи льоду та подрібнити до отримання однорідної гладкої маси. Підмішати обсмажену цибулю.

    Крок 6

    ДЗапечену рибу подати з салатом свіжих овочів та картопляним або рисовий гарнір. Соус сервірувати в окремому посуді. За бажанням доповнити страву скибочками лимона.

    Сьогодні ми дізналися як готується Запечена форель із песто. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *