Перейти до вмісту
Головна » Курка з гарбузом

Курка з гарбузом

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Курка з гарбузом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    131 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 450 г гарбуза
    ❯ 250 г курячого філе
    ❯ 20 г вершкового масла
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 2 ст.л. соку лимона
    ❯ 1 ч.л. сушеної петрушки
    ❯ 2 ст.л. рослинної олії
    ❯ сіль
    ❯ мелений перець

    Покрокове приготування курки з гарбузом

    Крок 1

    Очищений гарбуз нарізаю кубиками. Філе нарізаю шматочками. З’єдную, солю, перчу. Додаю один зубчик часнику, пропущений через часник, лимонний сік. Перемішую. У сковороді нагріваю олію.

    Крок 2

    Викладаю гарбуз, куряче філе та обсмажую, постійно помішуючи, поки м’ясо не побіліє. Перекладаю все у форму для запікання та ставлю у розігріту до 180 град. духовку на 20-30 хвилин.

    Крок 3

    Розм’якшене вершкове масло змішую з подрібненим часником і сушеною петрушкою. Поливаю готову страву.

    Сьогодні ми дізналися як готується Курка з гарбузом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *