Перейти до вмісту
Головна » Риба на пару із соусом

Риба на пару із соусом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Риба на пару із соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 ПОРЦІЇ, 40 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    ❯ 4 порційні філе білої морської риби
    ❯ корінь імбиру бл. 3 см
    ❯ 2 лайми
    ❯ 1 стручок гострого перцю
    ❯ кілька гілочок кінзи
    ❯ 1 ст. л. рослинної олії
    Для маринаду:
    ❯ 3 ст. л. соєвого соусу
    ❯ 100 мл білого сухого вина
    ❯ 1/4 ч. л. тертого імбиру
    ❯ 1 ч. л. цукру

    Покроковий процес приготування риби на пару

    Крок 1

    Для маринаду в мисці цукор та мелений імбир перемішати із соєвим соусом та розвести вином. Рибу промити, обсушити, викласти в маринад залишити за кімнатної температури на 20 хв.

    Крок 2

    Імбир очистити, вимити, обсушити та нарізати тонкою соломкою. Кінзу промити, обсушити та дрібно порубати.

    Крок 3

    Сік з одного лайма віджати, решту нарізати часточками та відкласти для подачі. Гострий перець вимити, обсушити та, видаливши плодоніжку з насінням, нарізати кільцями. Сік лайма перемішати з олією, додати імбир, гострий
    перець та кінзу, злегка посолити. Соус добре перемішати та до подачі на стіл помістити у холодильник.

    Крок 4

    Рибу вийняти з маринаду, викласти на решітку пароварки та готувати 6-8 хв.

    Крок 5

    Готову рибу перекласти в посуд сервування і полити охолодженим соусом.

    Сьогодні ми дізналися як готується Риба на пару із соусом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *