Перейти до вмісту
Головна » Сливовий джем без цукру

Сливовий джем без цукру

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Сливовий джем без цукру” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,8 ХО
    44 ккал

    Інгредієнти

    ❯ сливи
    ❯ вода
    ❯ цукрозамінник

    Покрокове приготування сливового джема

    Крок 1

    Очищаю сливи від кісточок та нарізаю середніми шматочками. Викладаю в товстостінну каструлю, додаю воду (1:3) і цукрозамінник. Доводжу до кипіння та варю 3 хвилини.

    Крок 2

    За допомогою блендера доводжу масу до консистенції пюре, повертаю на вогонь та кип’ятю ще три хвилини. Перекладаю в стерилізовані банки та закриваю металевими кришками, які потрібно попередньо прокип’ятити протягом 5 хвилин.

    Крок 3

    Такий джем може зберігатися як звичайний джем протягом усієї зими.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сливовий джем без цукру. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *