Перейти до вмісту
Головна » Томати з гірчичкою

Томати з гірчичкою

    Томати з гірчичкою

    «Діаменю» рецепт “Томати з гірчичкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    45 ккал

    Інгредієнти

    – 5 середніх помідорів
    – 2 ст. цукру
    – 1 ч. л. солі
    – 2 ст. яблучного оцту (9%)
    – 3 ст. їдальні гірчиці
    – по пучку зелені кропу та петрушки
    – 2 зубки часнику

    Покрокове приготування томати з гірчичкою

    Крок 1

    Подрібнюю часник. Готую маринад: змішую цукор, сіль, яблучний оцет, столову гірчицю та часник. Помідори нарізаю кружальцями. Усі інгредієнти для маринаду змішую у мисці.

    Крок 2

    На дно скляної банки викладаю шар нарізаних томатів. Поливаю невеликою кількістю маринаду (роблю це за допомогою столової ложки). Таким чином викладаю всі помідори шар за шаром, поливаючи маринадом.

    Крок 3

    Закриваю банку кришкою та ставлю в холодильник. На наступний день гостра помідорна закуска готова.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Томати з гірчичкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *